Beschrijving

In stadsdeel Nieuw-West is op de achtste verdieping gelegen dit 4 kamer (hoek)appartement met inpandige berging in de onderbouw. Appartement heeft zowel aan de balkonzijde, achterzijde als ook de galerijzijde een wijds uitzicht. Wat heet: aan de ene kant kunt u de duinen bij Bloemendaal zien, terwijl aan de overkant de Johan Cruijff Arena zich aan de einder aftekent. 

Dit zeer goed onderhouden vierkamer appartement met veel daglicht vanwege de gunstige hoekligging, heeft een gebruikersoppervlakte wonen van ca. 85 m² en inhoud 278 m3 met zonnig breed balkon die op het zuiden/westen gelegen is, twee slaapkamers, een eetkamer en een woonkamer.

Het appartementencomplex aan de Burgemeester de Vlugtlaan beschikt over een tweetal liften, een afgesloten nette entree en een gemeenschappelijke fietsenstalling. Er is een eigen huismeester in dienst die er zorg voor draagt dat het pand netjes blijft en lopende zaken, zoals klussen, snel worden afgehandeld en wordt beheerd door een financieel gezonde en actieve Verenging Van Eigenaren.

Indeling;
Middels de afgesloten en keurige entree met intercomsysteem bereikt u via de lift de galerij van de achtste verdieping. Na de woningtoegangsdeur bevindt zich de centrale hal van waaruit elk vertrek te bereiken is. 

Aan de galerijzijde is de L-vormige keuken gesitueerd die is voorzien van een allerlei inbouwapparatuur en designradiator. 

Aan de andere zijde van de hal bevinden zich de twee slaapkamers met inpandige kasten. Vanuit beide slaapkamers en woonkamer is het balkon te bereiken die op het zuidwesten gelegen is. 

De lichte woonkamer en eetkamer is aan de achterzijde gelegen.  Vanuit de hal bereikt men de badkamer die is voorzien van een douchecabine, wastafel en toilet, wasmachineaansluiting, boiler en designradiator.

Locatie;
Uitstekende bereikbaarheid met eigen- én openbaar vervoer. De Haarlemmerweg, de ringweg A10 alsmede de snelweg A5 en A9  binnen enkele minuten te bereiken zo ook de Westrandweg. Vrijwel voor de deur stoppen diverse buslijn (lijnen 21,61,69 en 282 en tramlijn ( lijn 7) (Burgemeester de Vlugtlaan en Slotermeerlaan). Parkeren voor de deur is doordeweeks met een parkeerschijf en op zondag gratis. Ook de ondergrondse vuilnis containers, die beheerd worden door de huismeester, liggen voor de deur. 

Het nabijgelegen winkelcentrum Plein ’40-’45 geeft een keur aan winkels voor de dagelijkse en niet dagelijkse boodschappen. Bovendien bevinden zich rondom dit winkelcentrum diverse cafés en restaurants.

Vereniging van Eigenaars (V.v.E.):
De V.v.E. is gezond, actief en wordt professioneel beheerd door Stedeplan VvE Beheer. De servicekosten bedragen
ca. € 269,34 per maand plus een voorschot stookkosten van € 100,--.
De administrateur zorgt onder andere voor het financieel en administratief beheer, bestuurlijke en technische ondersteuning. 

Goed geïsoleerd door zowel kunststof kozijnen met dubbele beglazing aan de galerijzijde en de achterzijde. In het appartement zelf is een EvoHome installatie van Honeywell aanwezig, waardoor alle kamers centraal kunnen worden verwarmd, of op afstand met de bijbehorende smart Phone app. 

De aanvraag voor het vastzetten van de eeuwigdurend erfpacht is op tijd gedaan. Het eigendom is belast met gemeentelijke erfpacht. Het huidige tijdvak loopt tot 31-8-2032. De huidige jaarcanon bedraagt € 75,32 per jaar. Dit betreft een vaste canon. 

Bijzonderheden:
- Royaal 4-kamer hoekappartement;
- 2 ruime slaapkamer, woonkamer en eetkamer;
- Woon en eetkamer hebben een Plameco plafond systeem met inbouwspots;
- wonen op de hoogste etage met prachtig wijds uitzicht
 -keuken met diverse inbouwapparatuur;
- Hoekwoning met groot zonnig balkon op het zuidwesten van bijna 10 m breed;
- Woonoppervlakte van 85,15 m2 (NEN2580 gemeten);
- Blokverwarming met eigen meters en slimme thermostaatinstallatie;
- Actieve en professionele VVE;
- Complex beschikt over 2 liften en eigen huismeester;
- Ruime berging op de begane grond;
- Aanvraag voor het vastzetten van het eeuwigdurend erfpacht is tijdig gedaan;
- Erfpacht € 75,32 per jaar; vast bedrag tot 31-8-2032;
- Servicekosten € 269,34 plus stookkosten van € 100,- per maand;
- Oplevering in goed overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen makelaar te laten bijstaan. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

NEN CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.

Kenmerken