Omschrijving

PRACHTIG GERENOVEERDE WONING VAN HOGE KWALITEIT EN INSTAPKLAAR - ECHT HET BEZICHTIGEN WAARD!

OMSCHRIJVING

De Trompstraat is een leuke straat in de Zeeheldenbuurt in IJmuiden-Noord. Vlakbij het strand op loopafstand van het winkelcentrum bij scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen. Deze woning is begin 2000 volledig gerenoveerd. U moet dan denken aan nieuwe voor- en achtergevels, dakopbouw met 2 extra slaapkamers, nieuwe riolering, elektra en overig leidingwerk. Daarnaast is zowel de wanden als het dak volledig geïsoleerd en zijn alle bestaande kozijnen vervangen door prachtige kunststof kozijnen. De woning is kwalitatief goed afgewerkt en is voorzien van een erg mooie moderne badkamer.

Parterre:
Entree met meterkast voorzien van slimme meters voor gas en elektra en 10 automaten met 1 hoofdgroep. Een lichte doorzonwoonkamer (ca. 25m²) met schuifpui aan de achterzijde. Keuken met apparatuur en aansluiting voor een wasmachine. De achtertuin heeft een gezellige zit en een vrijstaande stenen berging met eigen groepen.

Eerste Verdieping: 
1e verdieping: overloop met ruime berging, luxe badkamer met moderne meubels, zwevend toilet, sierradiator en fraaie douchecabine. Verder een zeer grote slaapkamer over de hele lengte van de verdieping (7,00m. x 2,63m.) U kunt hier desgewenst 2 kamers van maken.

Tweede Verdieping:
2e verdieping: overloop met 2 ruime, lichte slaapkamers ca. 10m² en 13m².

Tuin 
Diepe tuin met vrijstaande stenen berging voorzien van eigen groepen. Achtergevel woonhuis met buitenkraan.

Kenmerken