Mogen wij helpen met het vinden van de juiste hypotheek

Heeft u een nieuwe woning op het oog? Dan is het erg handig om ons als aankoopmakelaar in te schakelen en te weten hoe ver uw financiële polsstok reikt. Wij geven u graag een deskundig advies dat past bij uw persoonlijke situatie. Die van nu en in de toekomst!

Als u weet wat uw financiële mogelijkheden zijn, kunt u slagvaardig een verantwoord bod uitbrengen. Ons advies is dan ook: laat u tijdig vooraf informeren over de hypotheek die bij u past. Alleen letten op een lage rente is niet voldoende. Ook de hypotheekvorm, het rentetype, en de fiscus spelen een belangrijke rol. Het gaat er uiteindelijk om dat u een hypotheek afsluit die past bij uw specifieke situatie én waarbij u zich prettig voelt!

Loopt de rentevaste periode van uw hypotheek af of past uw huidige hypotheek niet meer bij uw persoonlijke situatie? Als onafhankelijke hypotheekadviseur gaan we graag voor u op zoek naar de hypotheek die het beste bij u past.

In een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor of bij u thuis bespreken de adviseurs van Hein Makelaars Team graag met u de mogelijkheden.

Wil u zelf doorrekenen wat u kunt lenen of om te kijken of het voordelig is om over te sluiten,   ga dan naar de site van Hein Hypotheek Team  hier kunt u alle berekeningen zelf maken.

 

 

 

hypotheek afspraak maken