U wilt uw huis verkopen?

Hein Makelaars Team – Het kantoor met meerwaarde

Bent u van plan uw woning te verkopen? Wij zijn u graag van dienst! Tevreden klanten zijn de basis voor ons succes en goede afspraken zijn de basis voor een succesvolle verkoop. Op deze site geven wij informatie over onze succesvolle aanpak.

Zonder twijfel, Hein Makelaars Team

Wie zijn woning of pand wil verkopen, heeft als het goed is, noten op z'n zang. Makelaars genoeg, maar met wie gaat u in zee? Dat wordt zonder twijfel degene die de meeste betrokkenheid toont. De makelaar met de meeste vakkennis en de meeste flexibele makelaar. Kortom zonder twijfel: Hein Makelaars Team!

Maak een afspraak!

WEBSITE & SOCIAL MEDIA

Het internet is van groot belang om uw woning te verkopen. Op het internet presenteren wij uw woning volledig en met goede en actuele foto's. Hiervoor maken wij ook gebruik van een professionele fotograaf. Onze makelaars helpen u uw woning optimaal te presenteren. Ons aanbod staat gepresenteerd op diverse websites en social media om een zo groot mogelijk zoekersbestand te realiseren en uw verkoop snelheid te verhogen.

MARKETING

Naast een professionele presentatie op internet, maken wij veelvuldig gebruik van luxe en zeer uitgebreide brochures. En met succes! Want een optimale presentatie van uw woning is van groot belang bij een snelle succesvolle verkoop. Vraag naar een presentatie van onze maatwerk oplossingen.

Maak een afspraak!